Artikel-ID : 00128791 / Laatst gewijzigd : 01/06/2017

Wanneer ik audio-inhoud op een pc afspeel, stopt het afspelen na een tijdje.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het afspelen van muziek op een computer wordt gestopt als de instellingen voor Power Management (Energiebeheer) op uw computer zijn ingesteld om de harde schijf automatisch in de stand-bymodus of slaapstand te zetten.

Als u de computer alleen gebruikt om muziek te streamen en te beluisteren via het HomeShare-netwerksysteem, raden we aan uw huidige instellingen voor Power Management (Energiebeheer) voor de stand-bymodus te wijzigen om de afspeelduur te verlengen.