Artikel-ID : 00067717 / Laatst gewijzigd : 18/05/2017

De Bluetooth-luidspreker schakelt zichzelf uit als ik de netadapter gebruik

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De Bluetooth-luidspreker heeft een automatische stand-byfunctie. Deze functie schakelt het toestel automatisch in stand-bymodus na ongeveer 20 minuten zonder bediening of zonder uitvoer van een audiosignaal.

OPMERKING:De stand-byfunctie voor Bluetooth werkt alleen wanneer het systeem met een netadapter op het lichtnet aangesloten is.