Artikel-ID : 00105260 / Laatst gewijzigd : 22/01/2015

Wat kan ik doen wanneer het systeem, nadat de foutmelding "Overcurrent Caution" (Pas op, stroomsterkte te hoog) is weergegeven, een USB-apparaat niet herkent terwijl de optionele GPS-module wordt gebruikt?

Indien de foutmelding "Overcurrent Caution" (Pas op, stroomsterkte te hoog) wordt weergegeven terwijl de GPS-module is aangesloten, probeert u het systeem uit te schakelen en weer in te schakelen . Verhelp daarbij eerst eventuele potentiële bedradingsproblemen voordat u het systeem weer inschakelt.