Artikel-ID : 00126326 / Laatst gewijzigd : 29/03/2019

Hoe pas ik tijdens een filmopname de diafragmawaarde aan van de DSC-RX-camera?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Er kan een klikgeluid ontstaan wanneer de diafragmawaarde wordt gewijzigd tijdens filmopname. Dit is geen defect. Als het klikgeluid invloed heeft op de kwaliteit van opgenomen films, raden we aan dat u een externe microfoon gebruikt, Audio Recording (Geluidsopname) instelt op Off (Uit) of Audio Rec Level (Geluidsopnameniveau) aanpast.

Tijdens filmopname de diafragmawaarde van de camera aanpassen

1. Op de camera stelt u de functiekeuzeknop in op Filmpictogram(Film).
  2. Druk op de knop Fn.
  3. Selecteer Prioriteit voor diafragma(Prioriteit voor diafragma) of Handmatige belichting(Handmatige belichting).
  4. Gebruik de diafragmaring en stel de gewenste diafragmawaarde in terwijl u de film opneemt.

Audio Recording (Geluidsopname) uitschakelen

• Zet de diafragmaklikschakelaar op OFF (Uit).
  • Stel de instelling Audio Recording (Geluidsopname) in op Off (Uit).
    1. Druk op de camera op de knop MENU.
    2. Selecteer Camera Settings (Camera-instellingen).
    3. Selecteer Audio Recording (Geluidsopname).
    4. Selecteer Off (Uit).

De instelling Audio Rec Level (Geluidsopnameniveau) aanpassen

• Pas de instelling Audio Rec Level (Geluidsopnameniveau) aan.
    1. Druk op de camera op de knop MENU.
    2. Selecteer Camera Settings (Camera-instellingen).
    3. Selecteer Audio Record Level (Geluidsopnameniveau).
    4. Selecteer de door u gewenste instelling.
  • Gebruik een externe microfoon (afzonderlijk verkrijgbaar).