Artikel-ID : 00144294 / Laatst gewijzigd : 17/09/2018

Teletekstondertiteling kan niet worden verwijderd

Als de teletekstondertiteling actief is op het tv-scherm, drukt u op de knop Afbeelding op de afstandsbediening om deze uit te schakelen.

Als de teletekstondertiteling niet wordt verwijderd en dit probleem zich voordoet tijdens het afspelen van inhoud vanaf een USB HDD, probeert u het volgende:

1. Stop het afspelen.
    2. Selecteer de inhoud in de titellijst en start het afspelen opnieuw.

OPMERKING: Als u problemen ondervindt bij het bekijken van ondertitels, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van uw set-top box.