Artikel-ID : 00198475 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Audio via HDMI-apparaten op mijn Soundbar laten horen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Er zit geen HDMI-ingang op de Soundbar. Dat betekent dat u alleen audio van de tv kunt laten horen en niet van andere apparaten, zelfs niet als deze rechtstreeks zijn aangesloten via een HDMI-kabel.

U lost dit op door het uitvoerapparaat aan te sluiten op een HDMI-ingangspoort op de tv en de tv in te stellen op audio-uitvoer via de Soundbar.