Artikel-ID : 00198354 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Geluid valt weg op de hoofdtelefoon (WH-L600)

Als het geluid in de volgende gevallen wegvalt, is dat geen storing.

• Aan het begin van de AAC 2.0-kanaals content bij het overschakelen van de AAC 5.1-kanaals content naar de AAC 2.0-kanaals content tijdens het afspelen van de recorder.
    • Nadat de tv of recorder onlangs is gebruikt.
    • Tijdens het afspelen van een Dolby- of AAC-audioschijf.

Afhankelijk van de omgeving van het product, kan het geluid worden vervormd of onderbroken (soms met een soort ruis).
    Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer de volgende problemen en probeer de bijbehorende oplossingen.

• De batterij van de hoofdtelefoon is bijna leeg
      • Zorg dat de batterij van de hoofdtelefoon voldoende is opgeladen

• Controleer uw omgeving
      • Zorg dat er zich geen andere draadloze apparaten die de frequentieband van 2,4 GHz gebruiken (of een magnetron) rond de processor en hoofdtelefoon bevinden.
      • Wijzig de positie van de processor

• Misschien hebt u een andere ingang geselecteerd
      • Als de ingang van de processor is ingesteld op [ANALOG] (Analoog), zet u de GAIN-schakelaar op de processor op [LO] (Laag).

• Het volumeniveau is mogelijk te hoog en vervormt het geluid
      • Als u de hoofdtelefoonaansluiting van het AV-apparaat aansluit op de AUDIO IN-aansluiting van de processor, verlaagt u het volume op het aangesloten AV-apparaat.

• De frequentie van het audio-uitgangssignaal is te hoog
      • Dit systeem is compatibel met 96 kHz. Stel het uitgangssignaal in op 96 kHz op het apparaat dat op de processor is aangesloten. Bij de invoer van een signaal van 192 kHz kan kort een vreemd geluid hoorbaar zijn. Dit duidt niet op een defect.

• Probeer de OPT-aansluiting
      • Als er een OPT-aansluiting op het aangesloten apparaat zit, gebruikt u een OPT-kabel om het apparaat op de processor aan te sluiten en stelt u de ingang van de processor in op OPTICAL (Optisch).

• Is het aan-uitlampje nog steeds uit als de batterij voldoende is opgeladen?
      • Breng uw hoofdtelefoon dan naar de dichtstbijzijnde Sony-dealer.