Artikel-ID : 00201280 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Soundbar: Het bedienen van de knoppen die op de tv worden weergegeven bij het afspelen van muziek via de USB-aansluiting

Bedien de knoppen die op de tv worden weergegeven door de volgende knoppen op de afstandsbediening van de eenheid te gebruiken:
    Selecteer de volgende knoppen op het scherm door op de pijlen te drukken en vervolgens op enter te drukken op uw afstandsbediening.

De instellingen die kunnen worden bediend tijdens het afspelen van muziek via de USB-aansluiting zijn afspelen, pauzeren, vorige, volgende, willekeurig afspelen en herhalen.

Druk meerdere keren op de enterknop van de afstandsbediening om de modus herhalen in te schakelen.